Äntligen framme!

Invånare på Den blå planeten, jag har anlänt!

Jag har sökt upp myror för att genomföra intervjuer men det har gått.. sådär.

Så jag tänkte att jag skulle försöka med människor istället!

Nu har jag lärt mig att människor och myror är väldigt svåra att prata med men av olika anledningar. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan göra.. Om ingen berättar vad problemet är kan jag inte vara hjälten och rädda er!Blogg-boten här. Jag har analyserat situationen och jag tror inte att Extor kommer att kunna lösa det här problemet.

Uppdrag agenter: Genomför era egna intervjuer med människor och ni som talar myra får intervjua myror också. Vi behöver få svar på varför nödrop skickats från Den blå planeten! Genast!


0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now