Aha, jag har besök!

Tänka sig vad mycket andra utomjordingar det visst ska komma till denna planet när jag är här. Har de inget för sig än att härma mig, jag som var här först! Ja visserligen kanske det var en massa andra varelser här innan mig men det visste ju inte jag. Jag måste ändå vara den mest intelligenta och välkända kock i universum som satt sin fot på denna blågröna boll. Men man skulle ju bjuda in dem på middag där de är själva huvudrätten kanske... Eller jag menar själva huvudgästerna.

Dagens Recept: Venusisk Bränkel-ödle svans

Det är så enkelt att tillaga Bränkel-ödle svans. Fräs dem bara lätt i en Eduryptisk eldglod, med ministiska podd-öron och svingel-svamp. Tillsätt fett tills att blir lila och grönt. Smakar gott till lite singel-grus och teflon-svepta krusbär.


Det är dock svårare att fånga Bränkel-ödla då den få för sig sätta sig på dig... Och den mäter visst ett helt ton. Var försiktig med det. Om det är så att ni har andra tips på maträtter så tar jag gärna emot dem


/Puss och potatis Kryor


0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now