Extor rymdäventyrarens resa till Blå planeten!Det här är Blogg-boten. Jag är byggd för att ha koll på alla bloggar. Kommentarer från mig syns innan eller efter bloggarens text. Jag talar 1109 olika språk och är bekant med 1765 planeters kultur och vanor. Jag kommer översätta för de bloggare som behöver det.


Hej där ute!

Det är jag, Extor! Rymdäventyraren!

Jag har äntligen gett mig av på mitt mest storslagna äventyr någonsin, jag ska resa hela vägen till den Blå planeten!den Blå planeten Photo onFoter.com


Jag kommer att skriva på min blogg under hela resan så att ni kan följa mina äventyr.


Eftersom jag inte hunnit så långt än har jag inget att rapportera. Så tänker jag idag presentera min följeslagare Rot. Rot är en ansiktsätande växt. Ansiktsätande växter trivs bäst i rabatter där det rör sig mycket katter. De äter bara ansikten eller ananas som man format till ett ansikte. På min planet är ananas-formare det tredje vanligaste yrket och ansiktsätande växter den vanligaste dödsorsaken.


Jag vill lära mig mer om hela galaxen! Så nu vill jag att DU ska ta en bild på något häftigt eller roligt eller konstigt från din planet. Skicka bilden och en beskrivning av vad det är för något till mig så lägger jag upp det på min blogg! Jag är extra intresserad av allt som har med den Blå planeten att göra!

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now