Glad Mystisk Midsommar

Kära läsare


Detta kan vara det sista jag skriver till er, då jag precis varit ute nu under natten till midsommar och följt ett spår av försvunna ord och text. Och det är ju självklart att det ledde hit, Västerås Stadsbibliotek. Här nedan finner ni ett foto jag tagit med min mörkerkamera.


Jag ska fortsätta undersöka området och se om jag hittar själva roten till detta problem, det måste ju finnas här någonstans. Men jag må säga att det är mycket underliga saker som händer här runt biblioteket.... Det känns lite som om det är onaturliga saker på gång. Jag såg några märkliga ägg som låg under en buske. Och det kändes lite som om gravitationen var lite konstig när jag gick runt fontänen.... Märkligt värre.. /Sharlock som är ständigt på koll efter det märkliga och mystiska

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now