Jag tror jag under bevakning

Är det säkert att skriva här längre? Kan jag verkligen fortsätta ställa alla dessa frågor? Jag har märkt att på senaste tiden har folk tittat på mig en massa. Varför gör de det? Det måste finnas någon bra förklaring till detta.... Jag måste helt enkelt vara något på spåren. Det är något som inte stämmer med världen och jag ska minsann ta reda på vad!Titta bara på den här figuren som står ute i buskarna och tittar på mig, de måsta ha tränat honom för att undersöka vad jag håller på med. Som om inte jag skulle misstänka ett rådjur va? HA! Det är ju det äldsta knepet i världshistorien att använda sig av djur som spioner.

/Sharlock (Men det kanske inte är jag ändå, eller är det?)

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now