KRIS OCH PANIK!

Någonting fruktansvärt har hänt! Jag skulle laga soppa, jag öppnade min receptbok och den var tom! Alla orden hade flytt!! MINA RECEPT!!

Jag har hört talas om att det här har hänt en gång förut.. Min gammel-gammel-gammel-gammel-mormor skrev om det i sin dagbok. Hon lämnade också en instruktion för ett skydd så att orden skulle bli kvar. Jag har gjort 10 stycken och ställt runt om i mitt hem. Jag skriver hur du skapar egna här nedanför så att du också kan skydda dina ord! (Hmm, alla ord verkar vara kvar på min blogg, det är bra!)


  1. Fyll en tredjedel av flaskan med vatten.

  2. Häll olja i flaskan tills den är fylld till tre fjärdedelar. Vänta tills oljan och vattnet har fördelats i två lager.

  3. Tillsätt ett par droppar av karamellfärgen. ...

  4. Lägg en brustablett i flaskan och se hur det blir en Ord-sköld.
Gör egna Ord-sköldar så att inga ord lämnar era hem! Och om du har hört talas om någon annan som förlorat ord eller sett något konstigt så hör av dig! Vi måste samarbeta för att lösa detta.


Ta hand om er! Kryor

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now