Nej nu förstår jag ingenting..

Jag börjar bli rädd på riktigt. Jag är en van detektiv men aldrig har jag sett något liknande. ALL TEXT i mitt hem har ändrats. Överallt står det bara "hjälp", "hjälp oss" och "rädda oss". ALLT. Jag förstår ingenting..
Här är planen:

Jag ska undersöka vidare och följa upp ledtrådar. Jag har kontakter i de mörkare delarna av biblioteken som kanske kan ge mig några tips.


Under tiden måste du som läser detta hjälpa mig! De ledtrådar jag har nu är: 1) Varje gång text har ändrats eller försvunnit har det antingen luktat surt (som vinäger typ) eller varit oljigt.. 2) Texten ändrar sig bara när jag inte är där. Jag har nu låst in alla mina böcker. Gör det ni med. Undersök all er text! Förhör alla som kan vara misstänkta. Och kolla biblioteken! Leta efter spår från skurken.


Jag berättar när jag vet något mer. Sharlock

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now