Nu byter de plats?

Jag börjar närma mig lösningen.. Jag tror inte att det är orden själva som börjar försvinna, jag tror att de blir kidnappade! Jag vågar inte säga mer nu. (Jag tror att kidnapparen läser bloggarna på Intergalaktiska webben..)


Det senaste mystiska som hänt med orden i mitt hem är att de börjat byta plats med varandra! Igår hade mina böcker sina vanliga titlar men idag är de plötsligt alldeles konstiga. Jag behöver kunna hitta bland mina böcker så jag behöver hjälp att lista ut vilka som är vilka. Kan du förstå vilka böcker detta är? *Magi utförs på skola *Katt leker ninja *Älva får stickad tröja *Blixtar tar över flickas arm *Trollet får ingen mat under bron *Älva blir inte bjuden på dop *Kejsare blir avslöjad naken *Flicka blir drottning över talande blommor Om du förstår vad det är för böcker skriv till mig! Och fortsätt leta ledtrådar. Jag är rädd att kidnapparen inte kommer sluta förrän alla ord är borta.. /Sharlock

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now