Unboxing Blå planeten låda!

Hej igen kära följare!

Tack vare er hjälp vet jag nu allt om den Blå planeten!

Idag har jag en unboxing video till er. Min kompis Javid har skickat en låda full med saker från den Blå planeten som jag berättar om vad det är. Varsågoda!Blogg-boten här. Jag har försökt hitta de saker som Extor visar i sitt inlägg men något verkar vara fel. Inga bilder jag hittar stämmer med Extors beskrivningar av vad det är. Invånare på Blå planeten, kan ni hjälpa till? Om du vet vad något som Extor visade upp är vänligen skriv till hen och berätta. Intergalaktiska webben tolererar inte att felaktig information står i bloggar.


0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now