VÅREN ÄR INSTÄLLD!Det här är Blogg-boten. Jag är byggd för att ha koll på alla bloggar. Kommentarer från mig syns innan eller efter bloggarens text. Jag talar 1109 olika språk och är bekant med 1765 planeters kultur och vanor. Jag kommer översätta för de bloggare som behöver det.

Jaha ja, nu verkar äntligen min blogg vara lagad. Den var trasig, ingenting jag la upp syntes.

I vilket fall. Jag är Sharlock och jag är privatdetektiv. På min blogg kommer jag skriva om de olika fall jag får. Känsliga läsare varnas, jag är inte rädd för att berätta sanningar andra inte vill att du ska veta!


Världsberömd detektiv och geni

Jag har nyligen upptäckt ett nytt fall. Det är en konspiration som verkar vara spridd i hela galaxen! Jag har upptäckt att VÅREN ÄR INSTÄLLD! Jag har analyserat naturen de senaste månaderna sen vintern blev inställd. Alla bevis pekar på att det inte blir någon vår. Mina bevis:

  • Inga blommor har börjat komma.

  • Inga träd har fått löv.

  • Inga fontäner har vatten.

  • Det är kallt.

Det har aldrig tidigare varit kallt i April och blommor och löv har alltid kommit då! Om du inte tror mig så försök hitta vårtecken själv så får du se!


Bevismaterial:

Blogg-boten här. Bloggen var inte trasig. Sharlock förstår inte hur hen ska använda plattformen.För att undvika panik så behövs bevis för att våren inte kan ställas in.

Uppdrag agenter: skicka in bevis på att våren inte är inställd.


0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now