Varning! Människor och djur blir förstenade på stan!

Sharlock här igen. Jag var kanske lite för snabb med att säga att våren är inställd… Det har kommit bevis på att det kanske är så att våren kommer att hända i år igen...


Men jag har upptäckt en ny katastrof! Överallt har personer och djur fryst till sten. Eller inte sten precis, jag vet inte vad för material faktiskt. Det är tydligt att någon har tillverkat ett vapen som förstenar allt levande!

Jag har kontakt med en vän, Doktor Ho, hon arbetar på att skapa ett botemedel. Under tiden varnar jag så många jag kan. Var försiktiga, varna era vänner och har ni ledtrådar som kan hjälpa mig att hitta boven så skicka dem till mig!


Här är de foton jag har som visar att något är på gång:
Blogg-boten här. Innan det Galaktiska rådet kan gå ut och varna folk behöver vi bevis för att det finns ett hot på riktigt. Uppdrag agenter: Samla bevis för att det faktiskt finns ett hot vi måste varna om eller för att det finns en annan förklaring till vad Sharlock har sett. Skicka in alla bevis ni har så fort som möjligt.0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now