VART VAR DET JAG STÄLLDE RYMDSKEPPET?


Jag skulle ju bara ta mig en rask promenad och sen tillbaka till mitt rymdskepp för att kunna planera mitt uppdrag här på denna märkliga planet. Och nu är den helt borta.... Jag tror jag blir galen. Men jag behåller ändå mitt lugn, precis som jag lärt mig på Rymd-Akademin. Jag andas in och jag andas in och jag andas in och jag andas in. Jag tror det var så man skulle göra i alla fall.

Är det någon som sett något spår efter märkliga farkoster så skicka in bilder, jag behöver veta mer om vart den kan ha tagit vägen? Antar att jag är fast på denna planet ett bra tag till.

Och varför är det ett sånt konstigt ljus? Jag tror inte riktigt det ska vara dessa färger på träden... Är det någon som har målat om?


/Extor den otroliga äventyraren

0 visningar

©LajvVerkstaden. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now